Travlhed hos sjællandsk webshop med IT-tilbehør

Hos det sjællandske firma, Mackabler.dk, går det godt. Virksomheden tilbyder gennem deres webshop IT-udstyr til alle former for Apple apparater og har gennem den seneste tid oplevet stor vækst. Danskerne har fået øjnene op for IT-udstyr, som kan gøre hverdagen lettere, og samtidig er handlen på nettet fortsat stigende, hvilket kan være nogle af årsagerne til, at Mackabler.dk oplever stor travlhed. Mackabler.dk har håndteret travlheden flot indtil videre og har ikke skåret ned på deres service, men de har i stedet skruet op for deres arbejdstimer.

I Danmark bliver vores hverdag mere og mere præget at IT-udstyr, som er med til at gøre vores hverdag lettere. Virksomheden, Mackabler.dk, så en mulighed i at tilbyde danskerne kvalitets IT-udstyr til en lav pris og lavede derfor en webshop, hvor hele Danmark i dag har mulighed for at købe Apple tilbehør. Idéen blev modtaget med stor succes, og firmaet oplever i dag stor travlhed og stor efterspørgsel på produkterne.

Travlheden bliver hos virksomheden håndteret meget professionelt. For virksomheden er det vigtigt at give hver enkelt kunde god service, så alle får en god oplevelse, når der handles på Mackabler.dk. Derfor er der med travlheden skruet op for arbejdstiden, så alle kunder fortsat får den samme gode service.

iphone oplader

Stort varelager giver mulighed for hurtig levering

Stor vækst og travlhed kan for mange virksomheder være svært at følge med. Mackabler.dk har fra deres opstart haft et stort dansk varelager, som gør, at de hurtigt kan levere produkter til deres kunder. Når kunden bestiller en vare, som er på lager, bliver varen allerede leveret 1-2 dage efter ordremodtagelsen. Dermed kan kunden hurtigt tage det nye produkt i brug, men dette kan for mange kunder også være en nødvendighed, hvis der for eksempel er bestilt en ny iPhone lader, og den gamle er gået i stykker. Den hurtige og effektive service gør det dermed nemt, hurtigt og attraktivt for enhver at handle med Mackabler.dk.

Store målsætninger hos unge iværksættere

Mackabler.dk har et mål om at blive markedsleder inden for produktkategorien kabler til Apple enheder såsom iMac, MacBook, iPhone, iPad og iPod. For at nå målet tilbyder firmaet gennem deres webshop nem og billig adgang til kvalitetsprodukter, og dette synes danskerne at kunne lide.

Hvis man er interesseret i at lære mere om virksomheden, der er opstartet af unge iværksættere, samt at se deres store udvalg af Apple-tilbehør, kan dette ses på www.mackabler.dk.

Skriv et svar