Reklamebureau med kant

Aarhusianske Campfire og Co. er et full-service digital -og reklamebureau, som udvikler løsninger for både lokale såvel som nationale virksomheder. Læs mere om den succesfulde virksomhed herunder

Professionel tilgang med et personligt tvist
Campfire og Co. har udviklet digitale totalløsninger for flere af Danmarks absolut største virksomheder og instanser. Blandt andet for Epinion, hvor de har udviklet en kommunikationsstrategi, positionering i markedet, annoncekoncept, pay-off og sidst men ikke mindst deres værdifulde website. Alle komponenter som Campfire og Co. berører bliver udført med en skarp professionel tilgang med et tvist af den gode relation kunden og Campfire og Co. i mellem. Relationen er nemlig også en vigtig faktor for, at arbejdet lever op til kundens forventninger.

skaermbillede-2016-11-15-kl-10-06-01

Mangler din virksomhed hjælp til den kommunikative strategi?
Hvis din virksomhed mangler hjælp til at kunne formulere kommunikationsstrategien eller har I nogle aktiviteter, som I gerne vil have professionelle kompetencer til at få ført ud i søen, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til Campfire og Co. De har hjulpet utallige virksomheder med kommunikationsstrategier og full-service løsninger. Tag kontakt allerede i dag og få en snak om jeres virksomhed og mulighederne med Campfire og Co. som samarbejdspartner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.