Sikre cloud-løsninger er fremtiden for danske virksomheder

Sikre og stabile it-løsninger er blevet vigtigere end nogensinde for danske virksomheder.
Et nedbrud i virksomhedens it-infrastuktur kan lamme hele virksomheden og vil desuden sende et dårligt signal til kunder og samarbejdspartnere. Et nedbrud eller tab af vigtige data kan desuden være forbundet med meget store omkostninger og tab af omsætning. Outsourcing af datakommunikationen er blevet løsningen for mange virksomheder.

 

Nu kan du outsource bekymringerne

Egne datacentre og it-infrastruktur kan både være forbundet med store driftomkostninger og manglende sikkerhed for virksomhedens data. Der findes ikke mange udbydere på markedet, der kan tilbyde en samlet løsning for hele virksomheden, hvor der er fuld kontrol over alle data, både når det handler om transmissionen i fibernet, datacentre, cloud-løsninger, backup m.m.

Virksomheden Global Connect har en helt særlig position på markedet for sikring af virksomheders data. Med eget fibernet på mere end 12.000 km og egne datacentre kan virksomheden tilbyde kunderne en uovertruffen sikkerhed og kontrol over egne data. Global Connect er i stand til at tilbyde kunderne individuelle løsninger, der matcher den enkelte virksomheds behov.

Førende danske virksomheder er kunder hos Global Connect

En lang række førende danske virksomheder har valgt at outsource til Global Connect. Der er derfor allerede mange it-chefer der kan sove lidt roligere om natten, uden at skulle være bekymret for nedbrud eller tab af vigtige data. Med de skalerbare og individuelle løsninger er den enkelte virksomhed også sikret den lavest mulige pris, uden at skulle give køb på muligheden for at trække på flere ressourcer hvis behovet skulle opstå.

Vind en firmafest!

Du har lige nu muligheden for at deltage i konkurrencen, hvor du kan vinde 20.000 kroner til en firmafest for dig og dine kollegaer.
Det er ikke svært at deltage. Alt hvad du skal gøre er at udfylde kontaktoplysningerne. Følg linket i videoen herover.

Global Connect råder over eget fibernetværk, der effektivt sikrer kundernes datatrafik

Dækningskort_Q1_12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.