Tidsregistrer dine timer med smart app

Med Kala kan en virksomhed holde overblik over projekter. Appen er perfekt til projektstyring og giver enhver virksomhed mulighed for at uddelegere opgaver til medarbejdere via appen.

Medarbejdere kan selv med Kala appen på deres telefon eller på en iPad markere, når de har løst og fuldført en given opgave samt registrere hvor mange timer de har brugt på den enkelte opgave.

På flere arbejdspladser ser man ofte folk, der ikke udnytter deres tid fuldt ud og ind imellem tjekker deres sociale medier eller andet, når de rent faktisk er på arbejde.

Det problem kommer denne app til gode, da en chef i virksomheden med denne app, kan få et fuldt overblik over, hvor mange timer den enkelte medarbejder har arbejdet i den givne måned.

Samtidig har medarbejderne på forskellige projekter oprettet i appen også mulighed for selv at tilføje tekst eller billede til hver enkelt opgave, hvis dette skulle være relevant. Med appen vil en virksomhed opnå bedre dokumentation og et godt overblik over opgaver, der skal løses af flere forskellige medarbejdere i den enkelte virksomhed.

Ydermere er det således at Kala også kan synkroniseres automatisk med virksomhedens økonomistyring. Med appen kan direktører have deres virksomhed med i lommen, da der ligeledes er mulighed for at fakturaer arbejde lynhurtigt og uden at skulle finde en Pc’er frem.

Kala er helt gratis at bruge i de første 14 dage og har både tidsregistrering, kørselsregistrering samt vareforbrug direkte indbygget i appen.

Tag kontakt til dem i dag via deres hjemmeside og de hjælper gerne din virksomhed med at blive konfigureret på den rigtige måde med deres smart app.

Få overblik og styringsværktøj i samme system

I forbindelse med en virksomhed og at der skal ansættes nye folk, er det vigtigt, at kontrakterne er rigtige og at begge parter er enige i, hvilke aftaler der er indgået fra start af samt hvornår kontrakten udløber. Det kan hurtigt blive dyrt for en virksomhed, hvis der er rod med kontrakterne og begge parter ikke er enige om, hvad der er indgået af aftaler fra starten af.

Med IntraNote vil virksomheden få effektive arbejdsgange og et godt beslutningsgrundlag for fremtidige kontrakter. De har mulighed for at samle hele deres kontraktportefølje i ét søgbart system med forskellige former for rapportmuligheder samt adgang fra både mobil og tablets.

Med god kontraktstyring får virksomheder reduceret deres tidsforbrug samt en øget kvalitet. I hele systemet vil der være automatiseringer, der selv fornyr en kontrakt, en eventuel opsigelse samt at der bliver overholdt de fælles retningslinjer, der er indgået fra starten af med enhver ansat i virksomheden.

IntraNote er en løsning, der lynhurtigt kan implementeres i enhver virksomhed og hvor virksomhederne selv kan udbygge hele deres system, således at det passer til deres forretningsgange samt databehov. Der er altså dermed ikke decideret begrænsninger, men derimod mulighed for at virksomheden selv kan udvikle deres system efter deres behov.

Derudover er der også mulighed for at integrere appen med virksomhedens egne eksisterende systemer. Dermed vil de selv kunne holde et godt overblik over deres kontrakter, såvel som korrespondancer.

Et super værktøj som enhver virksomhed bør benytte sig af, så der i fremtiden ikke er problemer med kontraktstyring, da en virksomhed hurtigt kan miste overblikket over, hvem der er på kontrakt og hvornår de forskellige kontrakter udløber på medarbejderne i virksomheden.

Er du virksomhedsejer bør du prøve det af i dag, da du sågar kan få tilsendt en demo af deres system og teste det af i din virksomhed om det er noget i fremadrettet skal have den fulde version af, så i fremadrettet kan få en god kontraktstyring i din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.