Dansk tandlægeportal med succes

Tandbud.dk er navnet på den danske tandlægeportal, som har stor succes i øjeblikket. Der er allerede rigtigt mange danskere, som har haft glæde af den danske tandlægeportal, hvor gennemsigtighed er ét af nøgleordene. Vil du gerne spare penge på fremtidige tandlægeregninger, så vil portalen med høj sandsynlighed være noget for dig.

Sammenlign tilbud på behandlinger og tandlæger

På Tandbud.dk har man gjort det muligt for danskere i alle aldre at sammenligne tilbud på behandlinger og tandlæger. Det er en 100 % gratis og uforpligtende service, som et stigende antal danskere benytter sig af hver dag. Selvom virksomheden bag har hovedbase i København, kan tjenesten naturligvis bruges af danskere i hele landet. Det er en tjeneste, der er særligt henvendt til dig, som har svært ved at gennemskue tandlægemarkedet.

Find prisvenlige og pålidelige tandlæger

Den danske tandlægeportal hjælper bl.a. med at finde de mest prisvenlige og pålidelige tandlæger i lokalområderne. Har du f.eks. et ønske om at skifte tandlæge, så kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvilke tandlæger der findes i dit område. Dermed vil du ikke være tvunget til at fortsætte som patient hos din nuværende tandlæge, hvis du ikke er tilfreds med kvalitet, priser og / eller service.

Det tager kun få sekunder at finde tandlæger i sit lokalområde. Man skal blot indtaste sit postnummer eller by, hvorefter man bliver præsenteret for de mest populære tandlæger. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov, kan du vælge den tandlæge, som opfylder dine behov på bedste vis.

Indhent tilbud på tandbehandlinger

Som du allerede er blevet bekendt med, giver Tandbud.dk mulighed for at sammenligne priser på tandbehandlinger. Skal du have lavet en tandbehandling inden for den nærmeste fremtid, er der ingen grund til, at du betaler flere penge for behandlingen end højst nødvendigt. Vil du holde dine udgifter til behandlingen nede, kan (og bør) du sammenligne priser.

Sammenligning af priser foregår ved, at du anmoder om 3 tilbud på den pågældende tandbehandling. I den anledning indtaster du ønsket behandling, ønsket behandlingstid og dine kontaktoplysninger. Herefter vil systemet klare resten, så du blot kan læne dig tilbage og vente på at modtage 3 tilbud fra nærliggende tandlæger.

Når du modtager de 3 tilbud, vil du nemt og hurtigt kunne gennemskue, hvilken tandlæge der er det billigste. Herfra er det op til dig at vurdere, om du vil vælge et af tilbuddene, eller om du vil søge videre. Du er nemlig ikke forpligtet til at vælge et af de tilsendte tilbud.

Derfor har den danske tandlægeportal succes

Det er ikke uden grund, at Tandbud.dk har fået stor succes med sit koncept. Det hænger bl.a. sammen med følgende:

  • Det er gratis – Der kræves ingen betaling fra brugerne.
  • Det er tidsbesparende – Brugerne skal ikke bruge tid på at kontakte hver enkelt tandlæge for at få et tilbud.
  • Der er mange penge at spare for patienter – Det er normalt, at brugerne kan spare 500-4000 kr. på almindelige tandbehandlinger.

Tandbud.dk er uden tvivl et koncept, der er kommet for at blive. Tandlægeportalen har allerede sparet danske patienter for mange tusinde kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.