Flere og flere danskere får medlemskab i A-kasser

Antallet af danskere, som vælger at melde sig ind i en A-kasse, er i løbet af de senere år stødt stigende. Rigtig mange vægter sætter stor pris på den tryghed, der er i det at være medlem af en A-kasse.

Når du vælger at blive medlem af en A-kasse, så vil du nemlig have mulighed for at være sikret økonomisk i tilfælde af, at du skulle ske at miste dit arbejde, og det kan derfor være en stor tryghed, der bestemt kan vise sig at komme dig økonomisk til gode.

A-kasser vælges af mange forskellige personer

Det er i dag folk, som arbejder indenfor vidt forskellige brancher, der træffer en beslutning om at få et medlemskab i en A-kasse for derved at kunne blive økonomisk sikret i tilfælde af, at man skulle miste sit arbejde.

Dog er der også et hav af forskellige A-kasser at vælge imellem på det danske marked, og det er tit og ofte vidt forskellige faggrupper, som disse A-kasser henvender sig til.

Der er dog en A-kasse i Danmark, som henvender sig til et bredt spektre af forskellige typer af folk fra vidt forskellige brancher, og det er den danske A-kasse, der hedder FTF-A.

Det er en dansk A-kasse, som blandt andet er relevant for dig, som er:

  • Ledig
  • Lønmodtager
  • Selvstændig
  • Studerende

FTF-A er en A-kasse med et væld af medlemsfordele

Som medlem hos den danske A-kasse ved navn FTF-A vil du have et hav af forskellige fordele. Blandt andet vil du få mulighed for at få hjælp til at komme videre efter, at du er blevet arbejdsløs. Dette sker blandt andet ved, at du kan få hjælp til jobansøgningen, og så er der herudover også mulighed for, at du kan deltage i en række forskellige kompetencegivende møder og kurser, når du er medlem.
Dette vil med andre ord betyde, at du vil kunne nyde godt af et hav af væsentlige fordele, og du vil derfor kunne få meget ud af de penge, som du betaler for et medlemskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.